Mezun durumda olan öğrencilerimiz, Öncelikle  Gazi Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Ostim Mahallesi Cevat Dündar Caddesi No:19 Ostim / ANKARA adresimize gelip formun ilgili yerlerini imzalatıp,  daha sonra Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'nda bulunan (Gazi Üniversitesi Merkez Kampüsü Mediko Binası) ilgili öğrenci işleri birimine Gazi MYO (Uzaktan Eğitim)  bankosuna başvuru yapmaları gerekmektedir. Başvuruyu öğrencinin kendisi veya bir yakını yapabilir. Başvuru diploma işlemlerini başlatabilmek içindir, diploma öğrenci işleri tarafından belirlenecek ileri bir tarihte hazırlanır ve öğrencinin kendisi veya noter kanalı ile yetkilendirdiği bir başkası tarafından alınabilir  (Başvuru işlemleri için noter vekelatine gerek yoktur). Başvuru sırasında yanınızda aşağıdaki evraklar bulunmalıdır.

İstenilen belgeler


1- Mezuniyet Başvuru Formu İçin tıklayınız.

2-Öğrenci Kimlik Kartları (Bank 24 Jet kartı ve Öğrenci Kimlik Kartı) kimliği kayıp olan öğrenci kayıp ilanı verecek ve kayıp ilanını getirecektir. 
3- Anket formu çıktısı  
 https://ogrenci.gazi.edu.tr/anketmezun/ adresinden Anket Formu çıktısı.
4- Yabancı uyruklu öğrenciler TC Kimlik no yerine Nüfus müdürlüklerinden temin ettikleri Yabancı Uyruk kimlik No'yu yazacaklardır.

5- Nüfus hüviyet cüzdanının  fotokopisi (Nüfus hüviyet cüzdanında TC. Kimlik numarası olmayan öğrenciler, Nüfus Müdürlüklerinden yeni hüviyet cüzdanı çıkartılacak veya onaylı Vukuatlı Nüfus Örneği getireceklerdir.)
- Herhangi bir sebeple adı ve soyadında değişiklik olan öğrencilerin bir dilekçe ile birlikte evlilik cüzdanı veya mahkeme kararının fotokopisini ve vukuatlı nüfus cüzdanı örneğini de vermeleri gerekmektedir.