Duyuru
Kaydı Silinen Öğrenci Listesi ve Kaydı Silinen Öğrencilerimizin Yapması Gereken İşlemler
25 Ağustos 2019 | 10:36

Kaydı Silinen Öğrenci Listesi1

Kaydı Silinen Öğrenci Listesi 2

YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER

• Kaydı silinen öğrencilerin   Öğrenci Kimliği , Bank 24 Jet ve TC  kimlik fotokopisi ile birlikte  Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'nda bulunan  Gazi MYO (Uzaktan Eğitim)  bankosuna başvuru yapmaları gerekmektedir.
  • Başvuru Adresi: Gazi Üniversitesi Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı Rektörlük Kampüsü 06500 Beşevler / ANKARA
  • İrtibat Telefonu:0312 202 27 60

• ÖNEMLİ NOT:  Kayıt esnasında verilen öğrenci  kimlik kartınızı alıp almama durumunu  teyit etmek için 202  38 39 ve 202 38 30 arayınız. Kartın okul tarafından öğrenciye verilme durumu kontrol edilecektir. Öğrenci kartını okuldan alıp kaybetmiş ise kayıp ilanı verecektir. Başvuru kayıp ilanı ile birlikte yapılacaktır.
  • Not: Bu işlemlerden sonra lise diplomanızı üniversiteden alabilirsiniz.
  • (Gazi Üniversitesi Merkez Kampüsü Mediko Binası Beşevler)